Vacatures

De Excellus Academie

Kwaliteit gaat verder dan een diploma. De Excellus Academie, een leeromgeving op onze eigen locatie, geeft de garantie dat de kennis van onze zorgprofessionals altijd up-to-date en van hoog niveau is. Wij organiseren verplichte trainingen, maar ook bij- en nascholingscursussen. Daarnaast houden we regelmatig thema-avonden voor diverse beroepsgroepen die door zowel zorgprofessionals als opdrachtgevers bezocht worden.

Op onze academie werken we met acht vaste trainers, een aantal opleidingscoördinatoren en externe trainers. Al onze docenten werken dagelijks in de praktijk, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. De medisch manager waarborgt de bekwaamheid van onze zorgprofessionals.

 

Tijdens ziekenhuistrainingen wordt er getraind met alle specialisaties door elkaar, op deze wijze kan er veel geleerd worden van elkaar. Ziekenhuisprofessionals zijn welkom bij trainingen voor ambulanceprofessionals en andersom.

Een kleine greep uit ons aanbod: voorbehouden handelingen, ALS, BLS, scenario-training, ABCD-training, ECG-trainingen.

Certificaat
Voor alle trainingen geldt dat na afloop, indien behaald, een certificaat wordt uitgereikt waarbij de behandelde onderwerpen staan en de eventuele punten bij het V&VN.

LMS
Elke Excellus-professional heeft een eigen leermanagementsysteem (LMS). Wij hebben ervoor gekozen om dit niet af te kaderen per specialisme, iedereen is vrij om in alle vakgebieden een e-learning-traject te volgen.

Intranet
De meest actuele richtlijnen en protocollen zijn voor onze zorgprofessionals eenvoudig terug te lezen in een efficiënt ingerichte intranetomgeving.

Contactgegevens Excellus Academie

Telefoon: 072 2400200
Email: Academie@excellus.nl
Adres: Neerlandia 2, 1841 JK Stompetoren

Lees minder
Lees meer
ENA
NVBMH
NEN
NRR
CRKBO
SCI
V&VN
SNA

Aanbod Excellus Academie

Op dit moment bieden we onderstaande trainingen en cursussen.
Ons aanbod verandert continue, houd daarom deze pagina goed in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Professionals aan het woord

“Gouden ervaring”

“Het was al heel lang een droom van mij: op de ambulance werken. En op mijn 21e is dat ook gelukt, door jullie! Na mijn diplomering vanuit het ziekenhuis ben ik ingestroomd bij jullie op de B-wagen. Door Excellus kreeg ik een prachtige kans om mezelf te laten zien en te laten zien wat ik aan kennis en kunde in huis had.

Als jong gediplomeerde krijg ik nu de kans om door te groeien naar de A-auto, om een volwaardige ambulanceverpleegkundige te worden. Ik ben jullie als bedrijf ontzettend dankbaar voor de gouden ervaring die ik heb mogen opdoen.”

Robbert
Robbert Tettero

Robbert Tettero
28 jaar

“Ik houd van uitdagingen”

“Ik werk voor Excellus als recruitment consultant en heb daarbij veel contact met verpleegkundigen met diverse specialismes. Ik haal heel veel voldoening uit het zoeken van de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast werk ik als SEH & ICU verpleegkundige losse diensten in mijn eigen regio (Noord-Holland). Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat mijn kennis en kunde op peil blijft.

Ik houd van uitdagingen, zo heb ik twee keer op de IC op Bonaire gewerkt en vloog ik met de ziekste patiënten naar de andere eilanden en Colombia.”

Ellen
Ellen

Ellen
Medewerker Excellus & verpleegkundige

“Voelde meteen fijn”

“Vanaf januari 2019 ben ik in dienst bij Excellus. Het prettige contact, de persoonlijke noot, het vlotte contact met collega’s; het voelde meteen fijn. Het laatste kwartaal van 2019 wilde ik graag ervaring op doen in het buitenland. Ondanks ik onder contract was, was dit geen probleem om te bewerkstelligen. Sterker nog, Excellus hielp mij hier maar al te graag mee.

Via Excellus ben ik werkzaam geweest als anesthesieverpleegkundige maar ik heb ook gewerkt als medium care verpleegkundige op de ambulance. Nu heb ik de keuze gemaakt om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige.”

Shiva
Shiva Rampartaap

Shiva Rampartaap
Zorgambulance Oproeper