Vacatures

Pediatric Basic Life Support (PBLS) & AED

Net als volwassenen kunnen kinderen worden getroffen door een circulatiestilstand. Deze training richt zich op het aanleren van de reanimatievaardigheden van kinderen tot aan de puberteit. Naast de preventie van een circulatiestilstand wordt ingegaan op de oorzaken en het specifieke benaderingsschema van kinderen. Door praktische oefeningen willen wij je aanleren om te handelen in deze noodsituatie en zelfvertrouwen te verkrijgen in je eigen kunnen.

Pediatric Basic Life Support (PBLS) & AED

Onze PBLS & AED cursus is gericht op het aanleren van de vaardigheden die noodzakelijk zijn om de juiste hulp te verlenen in deze noodsituatie. Daarnaast willen we je zelfvertrouwen meegeven in je eigen kunnen! Onze ervaren docenten zijn allemaal NRR-gecertificeerde PBLS/AED instructeurs, met ruime ervaring als zorgprofessional . Zij volgen het officiële NRR lesprogramma, waarbij theorie en praktische uitvoering stapsgewijs met elkaar gecombineerd worden!

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om – volgens de geldend NRR-richtlijnen – Basis Life Support toe te passen en gebruik te maken van een AED.

Voor meer informatie & beschikbare data verwijzen we je door naar de website van de Excellus Academie. 

De Excellus Academie

Kwaliteit gaat verder dan een diploma. De Excellus Academie, een leeromgeving op onze eigen locatie, geeft de garantie dat de kennis van onze zorgprofessionals altijd up-to-date en van hoog niveau is. Wij organiseren verplichte trainingen, maar ook bij- en nascholingscursussen. Daarnaast houden we regelmatig thema-avonden voor diverse beroepsgroepen die door zowel zorgprofessionals als opdrachtgevers bezocht worden.

Pediatric Basic Life Support (PBLS) & AED

Professionals aan het woord

“Gouden ervaring”

“Het was al heel lang een droom van mij: op de ambulance werken. En op mijn 21e is dat ook gelukt, door jullie! Na mijn diplomering vanuit het ziekenhuis ben ik ingestroomd bij jullie op de B-wagen. Door Excellus kreeg ik een prachtige kans om mezelf te laten zien en te laten zien wat ik aan kennis en kunde in huis had.

Als jong gediplomeerde krijg ik nu de kans om door te groeien naar de A-auto, om een volwaardige ambulanceverpleegkundige te worden. Ik ben jullie als bedrijf ontzettend dankbaar voor de gouden ervaring die ik heb mogen opdoen.”

Robbert
Robbert Tettero

Robbert Tettero
28 jaar

“Ik houd van uitdagingen”

“Ik werk voor Excellus als recruitment consultant en heb daarbij veel contact met verpleegkundigen met diverse specialismes. Ik haal heel veel voldoening uit het zoeken van de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast werk ik als SEH & ICU verpleegkundige losse diensten in mijn eigen regio (Noord-Holland). Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat mijn kennis en kunde op peil blijft.

Ik houd van uitdagingen, zo heb ik twee keer op de IC op Bonaire gewerkt en vloog ik met de ziekste patiënten naar de andere eilanden en Colombia.”

Ellen
Ellen

Ellen
Medewerker Excellus & verpleegkundige

“Voelde meteen fijn”

“Vanaf januari 2019 ben ik in dienst bij Excellus. Het prettige contact, de persoonlijke noot, het vlotte contact met collega’s; het voelde meteen fijn. Het laatste kwartaal van 2019 wilde ik graag ervaring op doen in het buitenland. Ondanks ik onder contract was, was dit geen probleem om te bewerkstelligen. Sterker nog, Excellus hielp mij hier maar al te graag mee.

Via Excellus ben ik werkzaam geweest als anesthesieverpleegkundige maar ik heb ook gewerkt als medium care verpleegkundige op de ambulance. Nu heb ik de keuze gemaakt om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige.”

Shiva
Shiva Rampartaap

Shiva Rampartaap
Zorgambulance Oproeper