Vacatures

Flexibiliteit

Wij bieden je de volgende mogelijkheden om via Excellus te werken.

Detachering.
Je komt bij Excellus in vaste dienst en samen zoeken we naar een geschikte werkplek. Een opdracht loopt vaak vanaf drie maanden. In een vrij kort tijdsbestek kun je veel nieuwe kennis en ervaring opdoen.

ZZP’er.
In deze vorm bieden we twee mogelijkheden.
Excellus als opdrachtgever; je stuurt facturen inclusief btw naar ons. Voor ZZP’ers die vrijgesteld zijn van btw, fungeert Excellus als bemiddelingsbureau. Wij zorgen dat meerdere opdrachtgevers worden gewaarborgd, zoals de belastingdienst dit voorschrijft. Als bemiddelaar zijn wij niet de opdrachtgever maar een tussenpersoon. Voordeel van deze wijze is dat we voorfinancieren, wat is toegestaan vanuit de Belastingdienst.

Alle ZZP’ers krijgen uiterlijk binnen tien werkdagen hun factuur betaald.

0-urencontract.
Losse diensten voor verpleegkundigen die als oproepkracht met een 0-urencontract willen werken. Ideaal voor als je wilt werken wanneer het jou uitkomt of als je graag niet elke keer op dezelfde locatie of afdeling wilt werken.

Excellus ontzorgt de oproeper volledig; wekelijkse betaling, zeer goede arbeidsvoorwaarden en extra bonussystemen zoals de zomerbonus. We bieden veel losse diensten bij diverse ziekenhuizen en ontvangen vaak als eerste de diensten, waardoor ons aanbod groter is dan bij andere bureaus.