Vacatures

Voor opdrachtgevers

Excellus staat voor een professionele benadering, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

We denken graag mee met de opdrachtgever en zijn snel en flexibel, maar we zijn ook open over wat realistisch is en wat niet. Maken heldere afspraken die we kunnen nakomen. Opdrachtgevers weten bij ons altijd waar zij aan toe zijn.

Onze zorgprofessionals zijn betrokken bij het werk en team, maar nemen afstand wanneer dat nodig is. Zij halen plezier uit het overdragen van kennis op collega’s en leerlingen, kunnen en durven verantwoordelijkheid te nemen en steken graag hun handen uit de mouwen. Ze gaan een echte verbinding aan met opdrachtgever, patiënt en collega.

Bij ons krijgen professionals de ruimte om hun passie te volgen en zich te blijven ontwikkelen en dat levert vrolijke, gemotiveerde en vol met zelfvertrouwen personeel op. Niet voor niets horen wij met regelmaat van onze opdrachtgevers dat de bevlogenheid van Excellus-zorgprofessionals meer positiviteit op de afdeling creëert.

Excellus is NEN-gecertificeerd. De NEN 4400 norm is ingesteld om het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk fraudebestendig te maken. De NEN 4400 norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van een uitzendonderneming en (onder)aannemer om vast te stellen dat deze zo is ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Wanneer Excellus

 • Inzetten van tijdelijk personeel
 • Invullen van interimopdrachten
 • Korte- & langetermijnoplossingen
 • Invullen van tijdelijke vacatures
 • Zwangerschaps- en ziektevervanging
 • Werving en selectie

Waarom Excellus

 • Langdurige samenwerking
 • Goed geschoolde en getrainde zorgprofessionals
 • Professionals zijn direct inzetbaar
 • Stabiele en betrouwbare partner
 • Positieve en gepassioneerde zorgprofessionals
 • Flexibel
ENA
NVBMH
NEN
NRR
CRKBO
SCI
V&VN
SNA

Professionals aan het woord

“Gouden ervaring”

“Het was al heel lang een droom van mij: op de ambulance werken. En op mijn 21e is dat ook gelukt, door jullie! Na mijn diplomering vanuit het ziekenhuis ben ik ingestroomd bij jullie op de B-wagen. Door Excellus kreeg ik een prachtige kans om mezelf te laten zien en te laten zien wat ik aan kennis en kunde in huis had.

Als jong gediplomeerde krijg ik nu de kans om door te groeien naar de A-auto, om een volwaardige ambulanceverpleegkundige te worden. Ik ben jullie als bedrijf ontzettend dankbaar voor de gouden ervaring die ik heb mogen opdoen.”

Robbert
Robbert Tettero

Robbert Tettero
28 jaar

“Ik houd van uitdagingen”

“Ik werk voor Excellus als recruitment consultant en heb daarbij veel contact met verpleegkundigen met diverse specialismes. Ik haal heel veel voldoening uit het zoeken van de juiste persoon op de juiste plek. Daarnaast werk ik als SEH & ICU verpleegkundige losse diensten in mijn eigen regio (Noord-Holland). Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat mijn kennis en kunde op peil blijft.

Ik houd van uitdagingen, zo heb ik twee keer op de IC op Bonaire gewerkt en vloog ik met de ziekste patiënten naar de andere eilanden en Colombia.”

Ellen
Ellen

Ellen
Medewerker Excellus & verpleegkundige

“Voelde meteen fijn”

“Vanaf januari 2019 ben ik in dienst bij Excellus. Het prettige contact, de persoonlijke noot, het vlotte contact met collega’s; het voelde meteen fijn. Het laatste kwartaal van 2019 wilde ik graag ervaring op doen in het buitenland. Ondanks ik onder contract was, was dit geen probleem om te bewerkstelligen. Sterker nog, Excellus hielp mij hier maar al te graag mee.

Via Excellus ben ik werkzaam geweest als anesthesieverpleegkundige maar ik heb ook gewerkt als medium care verpleegkundige op de ambulance. Nu heb ik de keuze gemaakt om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige.”

Shiva
Shiva Rampartaap

Shiva Rampartaap
Zorgambulance Oproeper