Vacatures

Zorgprofessionals

Excellus heeft de expertise van een groot kantoor, maar we hanteren een zeer persoonlijke benadering. Ons kleine team kent al onze zorgprofessionals en opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek zodat we weten waar je graag wil werken en waarom en wat je ambities zijn.

Bekijk direct onze beschikbare vacatures

Je hebt één vast contactpersoon. Naast een persoonlijk intakegesprek houden we jaarlijkse gesprekken en zien we je regelmatig tijdens trainingen op kantoor. We gaan een transparante relatie met elkaar aan, gebaseerd op vertrouwen en begrip.

Wij hebben volop aandacht voor de mens achter de zorgprofessional. Laten je vrij in keuzes die je wil maken. Onze communicatie is helder, we hanteren korte lijnen en luisteren goed naar wat je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen. Bij ons geen ingewikkelde contracten of (administratieve) procedures, zo kan je met liefde je werk uitvoeren en blijven focussen op het vak.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed en uiteraard volgen wij nauwlettend de cao.

Excellus investeert continu in kennis en kwaliteit. De Excellus Academie, een leeromgeving op onze eigen locatie, geeft de garantie dat je kennis altijd up-to-date en van hoog niveau is. Wij organiseren verplichte trainingen, maar ook bijvoorbeeld bij- en nascholingscursussen.