Vacatures

De Excellus Academie

Kwaliteit gaat verder dan een diploma. De Excellus Academie, een leeromgeving op onze eigen locatie, geeft de garantie dat de kennis van onze zorgprofessionals altijd up-to-date en van hoog niveau is. Wij organiseren verplichte trainingen, maar ook bij- en nascholingscursussen. Daarnaast houden we regelmatig thema-avonden voor diverse beroepsgroepen die door zowel zorgprofessionals als opdrachtgevers bezocht worden.

Op onze academie werken we met acht vaste trainers, een aantal opleidingscoördinatoren en externe trainers. Al onze docenten werken dagelijks in de praktijk, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. De medisch manager waarborgt de bekwaamheid van onze zorgprofessionals.

Tijdens ziekenhuistrainingen wordt er getraind met alle specialisaties door elkaar, op deze wijze kan er veel geleerd worden van elkaar. Ziekenhuisprofessionals zijn welkom bij trainingen voor ambulanceprofessionals en andersom.

Een kleine greep uit ons aanbod: voorbehouden handelingen, ALS, BLS, scenario-training, ABCD-training, ECG-trainingen.

Certificaat
Voor alle trainingen geldt dat na afloop, indien behaald, een certificaat wordt uitgereikt waarbij de behandelde onderwerpen staan en de eventuele punten bij het V&VN.

LMS
Elke Excellus-professional heeft een eigen leermanagementsysteem (LMS). Wij hebben ervoor gekozen om dit niet af te kaderen per specialisme, iedereen is vrij om in alle vakgebieden een e-learning-traject te volgen.

Intranet
De meest actuele richtlijnen en protocollen zijn voor onze zorgprofessionals eenvoudig terug te lezen in een efficiënt ingerichte intranetomgeving.