Vacatures

Naar Bonaire!

Robbert den Boef naar de Caribbean.

Mijn naam is Robbert den Boef (45 jr) en ik ben sinds 1 juni 2022 in dienst gekomen bij Excellus. Hiervoor heb ik 15 jaar als ambulanceverpleegkundige in Rotterdam en Zuid-Holland Zuid gewerkt. Nu dus al 28 jaar werkzaam in de zorg als verpleegkundige, overigens met veel plezier. Al merk ik wel dat de nachtdiensten mij inmiddels gaan opbreken (aftakeling is begonnen).

Tot juni vorig jaar had ik nog nooit uitzendwerk gedaan, altijd “veilig” bij een vaste dienst. Recent zijn twee collega’s van mij overgestapt naar Excellus om meer invloed op hun rooster te krijgen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Excellus en ben ik enthousiast geworden. Ik heb alle voor -en nadelen op een rijtje gezet en uiteindelijk de overstap gemaakt. De grootste voordelen voor mij zijn vooral veel meer regie en invloed op mijn eigen rooster. Dus wanneer, waar en hoeveel ik werk bepaal ik zelf ( en het liefst zo min mogelijk nachten). Op deze manier heb ik een goede balans kunnen vinden tussen prive en werk. Ook merk ik dat hierdoor ik veel beter in mijn vel zit, dus beter voor mijn gezondheid. Het nadeel is dat ik relatief meer woon-werk km maak, al maak ik ze met plezier doordat ik nu in een nieuwe auto rijd van de zaak.

Ik merk dat het erg leerzaam en leuk is om in de verschillende regio’s te rijden met ieder zijn eigen sfeer, materialen en gebiedsspecifieke meldingen. Zo zit je in het centrum van den Haag, zo zit je op de boulevard van Zierikzee een patient te beoordelen om vervolgens de volgende dag in Branbant een patient te zien op een buffelboerderij.

 

Een nieuwe uitdaging op Bonaire.

Drie maanden werken op het prachtige eiland Bonaire. Waarom grijpen wij deze kans? Dankzij het hebben van vrijheid, regie en zeggenschap over mijn rooster, kiezen mijn vrouw en ik er voor om deze mogelijkheid aan te grijpen. Binnen de wereld van flexibel werken is het vaak eenvoudig om onbetaald verlof te nemen. Deze vorm van “vrijheid” maakt het voor mij mogelijk om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit avontuur is voor zowel onze kinderen als voor onszelf een enorm leerzame en leuke kans die we met beide handen aangegrepen hebben. Excellus Caribbean maakt deze mooie ervaring mogelijk en helpt ons bij het maken van alle stappen.